Halmstads Bibliotek

Igår var jag i Halmstad för att hälsa på vänner och var med Cissi inom biblioteket. Jag har tidigare bara sett det på bild men tycker det ser riktigt maffigt ut utifrån. När man går in får man direkt känslan av ett modernt bibliotek och det tyckte jag också stämde bra. Vi kikade inte så mycket men jag hann i alla fall se att de köpt in populära böcker som de inte köpt in här i Borås ännu, så lite avundsjuk får jag väl vara. Utvändigt är det väl också ett av de snyggare och mer moderna biblioteken i Sverige, eller vad säger ni?

Här nedan ser ni också hur det ser ut mellan hyllorna. Öppet och fräscht!

10 reaktioner till “Halmstads Bibliotek

  1. Åh, gud så underbart vackert! Jag borde kanske ta mig en tur till Halmstad :)

    Sv: Och det är väl tur att vi alla är olika :) Det skulle vara så tråkigt om vi alla vore lika.

  2. Wow, jag har varit i Borås många gånger men aldrig besökt biblioteket, måste göra det nästa gång.

    Svar: Yup, Lola och Crossed ska det bli. Tror att Lola är perfekt att läsa nu när det är sommar :)

  3. Det är en riktig bibliotekspärla de har i Halmstad! Tilltalande både utifrån och inifrån. Många kommuner borde vara avundsjuka på Halmstads bibliotek.

  4. Vad roligt! JAg har varit på Halmstads bibliotek ett par gånger och måste säga att jag trivs väldigt bra! Många små ställen att smyga undan på med en bok eller tidning, trots att det är så stort, upplyst och luftigt. Jag är inte jättemycket för moderna bibliotek annars. Tycker ofta att de är lite opersonliga, med Halstads gillar jag skarpt.:)

  5. Svar: Duh… ibland så är det som står skrivet och det man uppfattar två helt olika saker. Förstår inte hur jag kunde ha missat att biblioteket låg i Halmstad och inte i Borås. Får väl spana in det nästa gång jag är i Halmstad :)

  6. Kul att du varit på Halmstads bibliotek. Jag fick en specialvisning av biblioteket innan det öppnade och innan alla böckerna kommit på plats. Mitt minne av denna visning är att jag tyckte jag kom in i en helt gudomlig sal med ett fantastiskt ljusinsläpp. Gillar fortfarande biblioteket och går ofta och njuter mellan hyllorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s