Vårt lokala bibliotek

Eftersom Moa var på inskolning igår och Charlie hemma tog jag med honom till vårt lokala bibliotek, ett stenkast hemifrån. Han hittade direkt barnhörnan och började leka med dinosaurier medan jag plockade lite böcker. Sedan valde vi tillsammans ut vilka som skulle få följa med hem. Är det inte lustigt? Vi har ca 3 miljoner böcker hemma men självklart ska man låna några nya. Varför inte liksom?

Jag tog i alla fall ett par bilder som ni ser nedan. De har nyligen gjort om lite och jag tycker lokalerna är ganska mysiga. Minns ni förresten när jag gjorde en liten serie om bibliotek jag besökt? Jag visade bland annat biblioteken i Varberg och Halmstad.

En reaktion till “Vårt lokala bibliotek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s