Bokbloggsjerka 27-30 juli

Fredag-måndag varje helg pågår bokbloggsjerkan hos Annika och denna gång löd frågan:

Vilken är den bästa respektive sämsta bok du hittills har läst i år?

För er som har läst bloggen den senaste veckan vet nog vad svaret på bästa bok kommer bli, nämligen ”Hungerspelen”. Det var den första dystopin jag läste och även om den blev så favoriserad att jag blev rädd för det uppfyllde den alla mina förväntningar. Jag såg dock filmen innan jag läste boken.

Av de sämre finns det tre böcker som jag bara inte kan välja mellan och det är ”Män kan inte våldtas” av Märta Tikkanen, ”Och en månad går fortare nu än ett hjärtslag” av Bodil Malmsten samt ”Huvudjägarna” av Jo Nesbø. Detta är också de böcker jag har läst ut för det finns ju de som man har gett upp hoppet om och de är klart sämre men jag tolkar det som att det handlar om utlästa böcker.

2 reaktioner till “Bokbloggsjerka 27-30 juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s