Sammanfattning – September

Då var vi inne i oktober månad och ytterligare en månad närmare jul! Jag älskar julen och hela december egentligen med julbak, presentinslagningar, pyssel och så vidare. Tyvärr får jag inte chans att ge bort så mycket böcker i julklapp då ingen är sådär värst intresserad i min familj men desto mer till mig, eller? Hur som helst, jag tänkte sammanställa september månads läsning!

Om ni vill veta exakt vilka böcker det är jag har läst finns de uppradade här, tillsammans med föregående månaders lästa böcker.

 

Antal lästa böcker: 13 st
Bästa boken i september: Harry Potter och fången från Azkaban av J.K. Rowling
Sämsta boken i september: Only väg is upp av Emmy Abrahamson
Bok jag gav upp: Vattenänglar av Mons Kallentoft

I oktober ska jag fortsätta beta av högen bredvid min säng som bland annat består av del 2-4 av Percy Jackson-serien, Den röda handsken, De odöda, Smaragdernas bok, Belinda Bauers senaste och Liesl & Po.

2 reaktioner till “Sammanfattning – September

  1. Kul att se att Fifty shades of grey kom undan sistaplatsen! ;)
    Tror många tycker att den är dålig ”bara för att” :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s