Bokbloggsjerka 31 maj – 3 juni

jerka11

Det har blivit dags för bokbloggsjerka igen och denna gång handlar det om ett ämne som jag tycker är väldigt spännande, nämligen bokformat och vilket man tycker bäst om.

För ett år sedan svarade jag lätt inbundet men idag är jag inte lika säker. Jag gillar fortfarande inbundna böcker bäst när det gäller att spara dem för att de är så himla fina. Men det formatet jag tycker är lättast att läsa är numera danskt band/flexband. På sistone har det också blivit mycket mer e-böcker samt ljudböcker, vilket jag tycker är roligt. Det är bra att variera!

6 reaktioner till “Bokbloggsjerka 31 maj – 3 juni

  1. Alla format har väl sina fördelar. Jag har inte riktigt fastnat för e-böcker och ljudböcker. Men det kommer säkert att bli mer framöver.

  2. Det är verkligen roligt att man kan variera både format och genre sen är ju varje bok en helt ny upplevelse så förstår mig inte alls på personer som tycker böcker är tråkiga :P

  3. Jag tänkte oxå haka på den här jerkan, men nu blev jag nyfiken på vd danskt band är för något? Jag körde tegelstensbokutmaningen i dag, tack för uppslaget!

  4. Jag har precis fått en Ipad, tänkte testa nån e-bok. Har inte riktigt varit för e-böcker tidigare men det verkar smidigt :) fast fysiska böcker kommer jag inte byta ut :)

  5. Jag har väldigt svårt för ljudböcker, jag kan inte koncentrera mig och tänker på annat. Jag vill prova e-böcker, men har inte kommit mig för att göra det än. Jag tycker bäst om inbundet eller kartonage, men pocket är bra ibland också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s