Bokcirkel Årets Bok 2021

När de nominerade till Årets Bok 2021 presenterades insåg jag att jag inte hade läst någon av dem, men absolut ville. Därför skrev jag på Instagram och kollade intresset kring en digital bokcirkel och flera av er ville haka på så därför kör vi på det! 

På måndag börjar vi och den första boken att läsa är ”Amerikansk jord” av Jeanine Cummins. Vi har 18 veckor på oss att läsa 12 böcker så det är ganska högt tempo men man kan också välja vilka cirklar man vill delta i. Om det är så att man redan har läst boken som ska diskuteras kan man ändå välja att delta i diskussionen. I slutet av varje träff passar jag på att tävla ut kommande bok.

Hur går det till då?
Vi läser den utvalda boken. Vill man posta något om hur det går längs vägen kan man använda hashtaggen #nilmasbokcirkel2021. Vi träffas sedan för digitala bokcirkelträffar via appen Teams.

Har ni frågor? Ställ dem! Skriv en kommentar, eller maila mig på [email protected]. Vill ni delta i diskussionen kring ”Amerikansk jord”? Anmäl er genom att skriva er mailadress i en kommentar till det här inlägget alternativt maila mig. Ett schema för kommande böcker kommer inom kort. Ni kan även läsa all info och anmäla er på min instagram, @nilmasbokhylla.

180446376_1141216453060657_6217434516759579280_n

Foto: Årets Bok

3 reaktioner till “Bokcirkel Årets Bok 2021

  1. Jag hade gärna varit med om jag hade haft instagram. Jag får vara glad att jag vet hur man bloggar och gör inlägg på Facebook ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s