Snart är det bokmässa!

I slutet på månaden är det ju dags för årets bokmässa. Bokmässan, och ja böcker överhuvudtaget har ju fått en ganska mycket mindre del i mitt liv än tidigare så därför ser jag allt som handlar om det som ett plus i vardagen. Därför hade jag inte heller tänkt gå på bokmässan i år förrän min man sa ”ja, varför inte?”. Vi vet dock inte riktigt hur vi gör med lilleman men om det löser sig så kommer vi säkert att åka dit. Då blir det antingen torsdag eller söndag men vi får se!

Kommer ni besöka mässan? Och när i så fall?

025 - Kopia

2 reaktioner till “Snart är det bokmässa!

  1. Jag är jättesugen på att åka dit. Det är nog lite orken som styr om det blir. Kanske även kan få med mig maken om jag åker, vilket är sensation :)

  2. Jag ska dit och herregud så jag längtar! Jag var för förrförra året och det var galet roligt =) Så nu är jag supermega taggad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s