Top Ten Tuesday 8/9-15

toptentuesday

Då var det dags för Top Ten Tuesday igen! Denna veckan handlar det om avslutade serier som vi inte har avslutat.

 1. Cirkeln-trilogin av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren har jag ännu inte avslutat. Sista boken, Nyckeln, står och väntar i bokhyllan men än har jag inte fått tummen ur.
 2. Parasollprotektoratet av Gail Carriger är en serie som jag inte har avslutat. Det svenska förlaget verkar ha slutat ge ut dem och jag är inte jättesugen på att läsa dem på engelska. Jag har i alla fall hunnit med de tre första.
 3. The Mortal Instruments av Cassandra Clare är en annan serie som inte har blivit avslutad. Där har jag dessutom bara läst första boken.
 4. Serien om HP Pettersson av Anders de la Motte är jag ju på gång med. Jag har nyligen läst de första två böckerna och har nu bara en kvar men när det blir, det återstår att se.
 5. The Maze Runner-trilogin av James Dashner är även den oavslutad. Endast första boken har hunnits med!
 6. Likaså trilogin om Mara Dyer av Michelle Hodkin men där har jag faktiskt läst två!
 7. Serien om Narnia av C.S. Lewis är en serie som jag har haft gott om tid på mig att avsluta men ändå har det inte blivit så. Jag har läst två eller tre av böckerna så jag har mer än hälften kvar.
 8. Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon är nu äntligen avslutad och jag är nästan ikapp. Jag håller för tillfället på med den näst sista så snart så!
 9. Serien om Harry Potter av J.K. Rowling borde jag väl egentligen skämmas lite för att inte ha avslutat men det kommer. Jag lovar.
 10. Sist men inte minst har vi serien om Systrarna Cahill av Jessica Spotswood. En trilogi där jag har en bok kvar att läsa!

4 reaktioner till “Top Ten Tuesday 8/9-15

 1. Utan Parasollprotektoratet och The Mortal Instruments har jag de första böckerna stående i bokhylla, men har inte ens påbörjat dem. Men annars är det så lätta att påbörja massor med serier och desto svårare att hinna med att avsluta dem :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s