Bokbloggsjerka 19-22 maj

Nu är det fredag och snart helg så jag tänkte passa på att besvara veckans bokbloggsjerka. Frågan lyder;

Vad läser du just nu?

Jag har en del på gång just nu faktiskt. Dels lyssnar jag på Kaninjägaren av Lars Kepler och där har jag ungefär en tredjedel kvar. Sen läser jag även Kiss of Frost av Jennifer Estep på min Kindle. Den brukar jag ha med till jobbet men har hittills bara kommit en fjärdedel in ungefär. Sist men absolut inte minst har jag Harry Potter och Halvblodsprinsen av J.K. Rowling liggandes på nattduksbordet. Där har jag läst ungefär 300 sidor och är snart halvvägs.

Tre väldigt olika böcker helt enkelt!

10 reaktioner till “Bokbloggsjerka 19-22 maj

  1. Ibland blir jag sugen på att ta upp Lars Kepler igen, men det brukar gå över när jag kommer ihåg varför jag gav upp de böckerna :)

  2. Bra när böcker man läser samtidigt inte är för mycket snarlika, kan ju kanske finnas en liten risk för att man blandar ihop mer än man borde då… ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s