Bokrean 2021 – Mina fynd

Tidigare i veckan drog ju årets bokrea igång och jag hade, precis som många andra, förhandsbeställt ett gäng böcker från Bokus och Adlibris. Det blev några till mig, men flest till barnen. Överlag tycker jag att det var ett ganska bra utbud i år och vill ni läsa min tips till bokrean kan ni kika här.

*Arvtagaren och Staden av Camilla Sten. Arvtagaren har jag redan läst men jag tyckte den var så bra så jag vill gärna ha den i min bokhylla.

*Sånger från hjärtat av Kasie West. Jag har varit nyfiken på Kasie West ett tag och kikat åt den här boken både en och två gånger. Nu var helt enkelt det perfekta läget!

*Skattkammarön av Robert Louis Stevenson. En klassiker i bilderboksformat kan väl inte bli fel?

*Ingen bil, ingen krokodil av Karin Palmquist verkar väldigt rolig och fantasifull.

*Addition och subtraktion: lekande lätt är en bok för barn 6-9 år. Ett roligt sätt att lära sig matematik kanske kan passa 6-åringen bra?

*Lätta fakta om vikingar av Stephanie Turnbull är också en bok som 6-åringen önskat. Han gillar faktaböcker så det blir nog spännande att läsa.

*Ett litet djur åt Pelle av Astrid Lindgren och Maria Nilsson Thore. Saltkråkan i bilderboksformat känns ju verkligen spännande och jag gillar Maria Nilsson Thores illustrationer.

*Grottan av Rob Hodgson blev populär på mitt jobb så jag tänkte att det kanske kunde vara något för minstingen också.

Har ni hunnit göra några fynd?

4 reaktioner till “Bokrean 2021 – Mina fynd

  1. Camilla Sten är verkligen bra! :) Jag har lyckats fynda en del, väntar på några sista böcker bara sen ska jag fixa en bookhaul med dom :)

  2. Det är faktiskt helt obegripligt att jag ännu inte har läst något av Camilla Sten. Jag har hört så mycket bra om hennes böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s