I Lav Lit – Children of Blood and Bone

I fredags fick jag senaste boxen från I Lav Lit. Dessa boxar skickas ut i samband med att nya böcker släpps hos Lavender Lit och innehåller alltså en specifik bok ur deras utgivning samt lite andra roliga, bokrelaterade saker. För 269:- inkl. frakt får man hem boxen och det har jag nu nappat på eftersom min prenumeration hos OwlCrate gått ut. Jag saknar ju verkligen den här typen av boxar i Sverige och det som är lite synd med denna är ju att det enbart är Lavender Lits egen utgivning som hamnar i boxen. Ja, jag får väl starta en egen prenumerationstjänst snart!

Hur som helst, boken har jag ju hört otroligt mycket om. Alla verkar älska den så förväntningarna är ju höga men vi får se. Tillsammans med boken kom även ett fint halsband samt ett block där man kan skriva ner tankar och dylikt medan man läser. Smidigt! Jag är dock inte helt imponerad av denna boxen då jag trodde det skulle vara fler saker i men det skiljer ju sig också från box till box. Såklart.

Jag kommer testa nästa box också och då ska jag även göra en unboxing på YouTube. Anledningen till att det inte blev av denna gången är för att det är så mycket med book hauls, bokrea och grejer just nu. Så kan det vara ibland!

Fler än jag som fått hem denna? Vad tyckte ni?

4 reaktioner till “I Lav Lit – Children of Blood and Bone

  1. Just den har jag inte beställt, och är lite glad för det efter att ha sett innehållet. Jag hade nog velat ha lite fler saker faktiskt. Men jag beställde den med Fejk i förra året och tyckte det var en okej box. Det var inte jättemycket saker där i heller. Är man van vid att se Owlcrate och alla de andra så känns det ju lite futtigt.

  2. Det är en bok jag ser framemot, har också bara hört bara bra om den. jag har bett om ett rec ex men vem vet om jag får det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s