The Book Blogger Confessions Tag

Jag blev taggad av Jamie på Bokugglor att göra denna tag. Funderade lite först på om jag skulle göra den i en video men näe, det får bli i skrift denna gång. Hoppas ni är ok med det! Här kommer i alla fall frågorna och mina svar:

1. Which book, most recently, did you not finish?
Det är väldigt, väldigt, VÄLDIGT sällan jag inte läser färdigt en bok. Jag minns inte ens sist det hände men enligt Goodreads var A Clockwork Orange av Anthony Burgess i september 2013.

2. Which book is your guilty pleasure?
Jag tror att jag svarar Fjällbackaserien av Camilla Läckberg. De kanske inte har de allra bästa språket eller de mest trovärdiga karaktärerna alltid MEN de är lättlästa, spännande och intressanta.

3. Which book do you love to hate?
Som jag älskar att hata? Njaa, ingen så. Däremot tycker jag inte alls om Mig äger ingen av Åsa Linderborg. Alla andra verkar älska den så det har ju blivit lite av en grej.

4. Which book would you throw into the sea?
Samma som ovan?

5. Which book have you read the most?
Väldigt bra fråga! Jag läser inte om böcker sådär jätteofta men Divergent av Veronica Roth, The Hunger Games av Suzanne Collins och Fifty Shades of Grey av E.L. James har jag läst ett par gånger.

6. Which book would you hate to receive as a present?
Jag kommer inte på någon specifik bok men historiska romaner är ju inte riktigt min melodi så där hade jag kanske blivit lite skeptisk.

7. Which book could you not live without?
Här får svaret bli mina Harry Potter-böcker. Jag var sent inne på bollen och läste inte böckerna förrän jag var i vuxen ålder men de har en självklar plats i min bokhylla.

8. Which book made you the angriest?
Omöjlig fråga! Det finns många böcker som gör mig arg men har inte en aning om vilken som gjort mig mest arg. Den senaste boken som gjorde mig arg var i alla fall Skuggvinter av Louise Baumgärtner, eftersom den delvis behandlar otrohet.

9. Which book made you cry the most?
Jag tillhör skaran som inte gråter över böcker eller filmer. Ibland känner jag mig lite konstig och udda men har förstått att jag inte är ensam om detta, även om jag har blivit mer blödig för varje förlossning. Men jag blev åtminstone tårögd av The Fault in Our Stars av John Green.

10. Which book cover do you hate the most?
Det finns så himla många fula men just nu är jag mest besviken över de nya omslagen i An Ember in the Ashes-serien, se nedan.

Jag taggar: Lena, Mia & Tina

3 reaktioner till “The Book Blogger Confessions Tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s