Waiting on Wednesday: War Storm

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

I mitten av maj kommer fjärde och sista delen i Red Queen-serien, War Storm. Böckerna är skrivna av Victoria Aveyard. Jag gillar den här serien överlag så det ska bli riktigt spännande att läsa sista delen nu och få svar på alla frågor.

Mare Barrow learned this all too well when Cal’s betrayal nearly destroyed her. Now determined to protect her heart—and secure freedom for Reds and newbloods like her—Mare resolves to overthrow the kingdom of Norta once and for all… starting with the crown on Maven’s head.

But no battle is won alone, and before the Reds may rise as one, Mare must side with the boy who broke her heart in order to defeat the boy who almost broke her. Cal’s powerful Silver allies, alongside Mare and the Scarlet Guard, prove a formidable force. But Maven is driven by an obsession so deep, he will stop at nothing to have Mare as his own again, even if it means demolishing everything—and everyone—in his path.

War is coming, and all Mare has fought for hangs in the balance. Will victory be enough to topple the Silver kingdoms? Or will the little lightning girl be forever silenced?

3 reaktioner till “Waiting on Wednesday: War Storm

  1. Jag har inte trott att jag gillar fantasy som böcker, på film gör jag det däremot. Men så läste jag mer eller mindre av en slump en av Sarah J Maas’ böcker i serien om Glastronen och fastnade helt. Jag skulle kanske tycka om den här serien också :)

  2. Håller med, ser fram emot. Kommer det kanske bli ett slut utan ett happily ever after? Cal är ju så blank att det inte skulle göra mig något. Då är jag mer intresserad av hur det går för Evangeline. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s