Veckans topplista v.10 – Vinterns bästa

Så var det återigen tisdag och dags för veckans topplista! Denna veckan handlar det om vinterns bästa, vilket jag tolkar som mina favoriter bland lästa böcker nu under vintern. Här nedan ser ni mina fem favoritböcker från november fram till nu. Om ni klickar på böckerna kommer ni till deras respektive sida på Goodreads där ni kan läsa mer om dem.

14 reaktioner till “Veckans topplista v.10 – Vinterns bästa

  1. Caraval har jag sett hos många, men jag har nog ingen riktig koll på vad det är för bok. Fantasy går inte alltid hem hos mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s