Veckans topplista v.11 – Böcker jag ser fram emot i vår

Det har blivit dags för veckans topplista igen och denna gången handlar det om böcker jag ser fram emot i vår. Nedan ser ni fem böcker jag verkligen längtar efter och vill ni veta mer om dem är det bara att klicka på dem så kommer ni direkt till respektive boks Goodreads-sida.

13 reaktioner till “Veckans topplista v.11 – Böcker jag ser fram emot i vår

  1. Jag ser också fram emot War Storm. Föregående bok var så bra, så jag hoppas verkligen nästa håller samma standard 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s