Book Haul (70) – Kindle Edition

Då har det blivit dags för en book haul och visa upp de senaste böckerna jag har köpt till min Kindle. Det blir ju några då och då så jag brukar samla ihop dem såhär för att det ska bli lättare och snyggare. Jag har alltså inte köpt alla dessa den senaste månaden utan snarare de senaste sex månaderna.

*Illuminae av Amie Kaufman och Jay Kristoff. Första delen i The Illuminae Files, som jag är väldigt nyfiken på. Jag har hört VÄLDIGT mycket om den här trilogin!

*Gemina av Amie Kaufman och Jay Kristoff, som är andra delen.

*Obsidio av Amie Kaufman och Jay Kristoff är tredje och avslutande delen i trilogin. Detta är dock en förhandbeställning då den inte släpps förrän i april. Man kan ju undra varför jag köper alla tre på en gång utan att ha läst första men ja, jag tror jag gillar dem.

*History is all you left me av Adam Silvera. Detta är en författare som jag har hört otroligt mycket om på sistone och jag är verkligen supernyfiken på hans böcker. Jag börjar med denna!

*Flat-Out Matt av Jessica Park är en mellannovell i duologin Flat-Out Love. Denna har jag redan läst och den var precis lika bra som första boken.

*Flat-Out Celeste av Jessica Park är då andra och avslutande delen i duologin. Den har inte blivit läst ännu.

*Vicious av V.E. Schwab. Denna har jag hört så himla mycket om att jag bara var tvungen att köpa den. Jag läser den nu i skrivande stund.

*Ashes to Ashes av Jenny Han & Siobhan Vivian. Detta är också tredje delen i en trilogi där jag inte ens har läst första boken än. Något säger mig dock att jag kommer att gilla dessa böcker!

En reaktion till “Book Haul (70) – Kindle Edition

  1. The Illuminae Files är jag jättesugen på att läsa. Är även nyfiken på att läsa böcker av V.E. Schwab.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s