Helgfrågan v.11

Denna veckan är jag lite sen på bollen men hey, det är fortfarande helg! Mia undrar denna veckan;

Vad ogillar du i böcker?
Oj, vart ska jag börja?  Det här går ju att tolka på flera sätt också så jag väljer att ta med allt jag kan komma på. Särskrivningar, dåligt korrade böcker, sådär pinsamma sexscener så man helst vill gömma sig någonstans, triangeldraman (för det mesta), övertydlighet, för långa kapitel, hundöron, anteckningar, brutna ryggar.. ja, jag kan nog komma på lite till men jag stannar där.

En reaktion till “Helgfrågan v.11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s