Veckans läsplanering v.12

Så var det måndag och en ny vecka är igång! Denna veckan är det också dags för flytt, så läsningen får tyvärr stå tillbaka lite. Jag har ju fortfarande Vicious igång på min Kindle (som jag inte tror blir läst alls under veckan) plus att jag läser seriealbumet Wires and Nerve. Jag påbörjade även Maestro av Geir Tangen som ljudbok, men vi får se hur långt jag hinner där.

Hoppas ni hinner med lite mer läsning än vad jag gör i veckan!

En reaktion till “Veckans läsplanering v.12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s