Helgfrågan v.50

Det känns som att jag precis gjorde en helgfråga men uppenbarligen har veckan gått så snabbt att jag inte ens hunnit reflektera. Här kommer i alla fall frågorna för den här veckan:

Fokuserar vi för mycket på nya böcker och inte de som är 5-10 år gamla?
Oj! Fokus ligger alltid på nya böcker för min del men jag glömmer inte de gamla för det. Vissa kanske blir stående i bokhyllan lite för länge men jag ville ju ha dem av en anledning så lästa blir dem för det mesta. Jag har nog inte reflekterat så mycket kring det.

Bonusfråga: Ska ni se något Luciatåg?
Jag har inte sett något Luciatåg i år men jag har deltagit i ett. Vi brukar alltid lussa på morgonen för våra patienter och i år jobbade jag så det var bara att ställa upp.

4 reaktioner till “Helgfrågan v.50

  1. Trevligt att lussa för patienterna, uppskattas nog mycket. Såg faktiskt ett luciatåg live lite out of the blue och sen det på SVT, fina båda två!

  2. Har faktiskt inte heller reflekterat över saken. Men såklart lockar det nya, så tror det överväger. Har inte direkt något oläst i hyllan hemma, och det med några år på nacken som plötsligt lockar av någon speciell anledning brukar ju för det mesta finnas tillgängligt på biblioteket. (https://ibokhyllan.blogspot.com/2019/12/helgfragan-v-50.html)

  3. Ja, det är verkligen lätt att fokusera på nya när man ser dem lite överallt till skillnad från äldre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s