Torsdag på mässan

I torsdags dök jag in på mässan strax efter lunch. Tanken var att jag bara skulle hämta ut presskort och andra grejer och sedan reka lite så det blev en kortis. Trots att det inte har varit några fysiska mässor på ett par år såg det nästan identiskt ut. Jag såg i alla fall flera montrar som intresserade mig och redan denna dag kunde jag bocka av flera rutor på Selma Stories bokmässebingo. Kul!

Psst.. om ni vill följa mig mer live kan ni kika in på min Instagram där jag uppdaterar under dagarna på mässan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s