Skamfläck

Titel: Skamfläck
Författare: Caroline Engvall
Utgivningsår: 2012
Förlag: Pocketförlaget

En recensionsbok från Pocketförlaget, läs mer här!

Handling:
Boken handlar om tre personer som på ytan ser ut som vilka ungdomar som helst men som i själva verket säljer sex av olika anledningar. Någon försöker överleva, någon anser att kroppen ändå inte betyder något och någon vill bli av med ångesten som kryper under skinnet.

Dessa personer finns på riktigt och det är det som författaren vill förmedla.

Omdöme:
Innan jag läste den här boken hade jag hört många, många som berättat hur bra den var så mina förväntningar var ganska höga när jag högg tag i den. Tyvärr infriades de inte till den grad jag hade hoppats på. Jag irriterade mig nästan direkt på språket och sättet att skriva på och jag gillar inte hur man blandar författarens ord direkt med vad personerna har mailat till henne. Det blir lite rörigt och jag tyckte emellanåt det var svårt att hålla isär Nadja och Sandra.

Absolut är det en viktig bok, men å andra sidan är man ju inte naiv. Det här är bara en pytteliten del av allt som händer som vi inte ser.

Mitt betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s