6 reaktioner till “Minns ni?

  1. sv; Håller med, dock är det svårt att inte ha otroligt höga förväntningar när man praktiskt taget lever för Harry Potter :)

  2. Ja, jag gjorde nyligen misstaget att läsa om några böcker och shit vad besviken jag blev. ÄLKSKADE dem som barn, men nu… näää.

  3. Klart man läste dessa böcker när man var liten! :) Jag läste om alla jag äger för några månader sen men jag blev inte alls besviken! Man får ju ta dem för vad de är – klyschiga och fulla med lite överdriven käck moral ;) Men ändå så härligt nostalgiska!

  4. Jag älskade dem också som barn. Ligger nog minst ett trettiotal böcker nånstans i en låda hemma hos mina föräldrar. Både ur serien Tvillingarna och Tvillingarna på Sweet Valley High. Men jag plockar nog inte fram dem förrän barnen bli stora skulle jag tro…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s