Dags för en ny tävling!!

Jag tycker vi kör en ny tävling och nu tänkte jag tävla ut två sprillans nya Excess-böcker, [buzz] och Hundraåringen som klev ut genom dörren och försvann. Jag kommer alltså att välja ut två vinnare som antingen får den ena eller den andra.

Tävlingsregler
– Gilla Nilmas Bokhylla på Facebook eller skriv om tävlingen på din egen blogg och länka hit!
– Ge mig också ett tips på en otroligt bra bok som jag absolut inte får missa och varför jag bör läsa den. Skriv också vilken av böckerna du önskar om du skulle vinna!

Tävlingen avslutas den 29/4

 

Tävlingen är avslutad! Grattis till Frida Thorsell och Elinas Bokliv!

16 reaktioner till “Dags för en ny tävling!!

 1. Har gillat på FB (Frida Thorsell)
  Jag vill tipsa om Karin Alvtegens serie med: Skuld, Ska, Saknad, Svek och Skugga, de är väldigt spännande och man kan inte sluta läsa.
  Jag önskar mig buzz om jag vinner.

 2. Har gillat på FB nu (Johanna Kaspersson)
  Jag tycker att du borde läsa Charity av Leslie Pearse för att den får en att tänka (kan man väl säga). Den handlar om Charity och alla hennes motgångar i livet men också det positiva som finns lite här och där.
  Om jag vinner skulle jag vilja ha Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann :)

 3. SV: Tack för påminnelsen! :)

  Jag vill gärna vinna [buzz] och jag har skrivit om tävlingen här:
  http://ciliaskultur.blogspot.se/2012/04/uppdatering.html

  Jag läste The Night Circus (Nattens cirkus) häromdagen och det är en bok jag verkligen skulle rekommendera! Det är en fantasifull och magisk kärleksberättelse om 2 magiker som binds tillsammans när de är barn p.g.a. en utmaning men inte träffas förrän de båda börjar jobba på Nattens cirkus! Väldigt vacker och som perfekt för en lat sommardag! :)

 4. Hejsan, har gillat på fb(Isabelle Zetterberg) och skrivit ett inlägg på bloggen(http://bellasbok.blogg.se/2012/april/tavlar-for-fullt.html#comment)

  När det gäller boktipset har jag svårt att tipsa böcker när jag inte vet vad personen i fråga har läst tidigare. Så jag kickade lite bland dina lästa böcker 2012 men kom sen på att för inte så länge sen läste jag en recension av 50 sätt att träffa den rätte här och att du hade gett den ett ganska högt betyg.
  En bok som påminner om den är Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Det är hennes första bok hon skrev som inte tillhörde Shopaholic-serien och jag tycker den är fantastiskt rolig. Huvudpersonerna liknar varandra väldigt mycket i den och 50 sätt att träffa den rätte och det är lite samma stil i skrivsättet. Riktigt bra bok tycker jag i alla fall och tror du skulle gilla den om du fillade Lucy-Anne Holmes bok :)

  Jag önskar mig [buzz] om jag vinner.

 5. Hej, jag är med.
  Jag har gillat på Facebook i namn Caroline Göransson och även skrivit om tävlingen i min tävlingsblogg här : http://bloggtavlingstipsaren.blogg.se/2012/april/vinn-bok.html
  Jag vill tipsa om boken låt den rätte komma in. Jag tycker att den är grymt bra och otroligt spännande, själva handlingen. Boken är nått jag verkligen kan rekommendera om du inte läst den. Man vill liksom inte sluta läsa.

  Om jag vann så skulle jag hemskt gärna vilja ha 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Några vänner har läst den och rekommenderat den till mig, men jag har liksom glömt av och kände igen namnet när jag kollade runt på din blogg, jag vill verkligen läsa den.
  Ha det bra // Caroline G

 6. halloj! har gillat på FB

  jag tycker du ska läsa ”Hello Kitty måste dö” – en samhällskritisk och ironisk bok som handlar om Fiona som gör revolt mot familjens värderingar och traditioner.En bok du inte ska missa!
  Skulle jag vinna går det bra med vilken som faktiskt, har inte läst någon av dem, hört om 100-åringen som min mamma älskade så ja, kanske Buzz då så kan jag låna hennes :)

  ha en bra bokdag :)

 7. Jag är med

  gillar på facebook under namnet Helena Lindgren

  En bok jag vill tipsa om är Elsas hemlighet den sista boken är Elsas mode böckerna. en av dom bästa böckerna av alla dom tre. tror det är en bok som man kommer ha väldigt svårt att slita sig för. Min mamma är inte så intresserad av sådana böcker om mode och sånt men hon fick låna den första boken och hon läsa den nästan i sträck hon tyckte den var jätte bra. Så har du inte läsat den boken så läs du kommer inte att missa något alls men varning finns att det kommer att vara svårt att slita sig från boken.

  Vinner jag så vill jag vinna Hundraåringen som klev ut genom dörren och försvann.

 8. Hej!

  Jag har skrivit om tävlingen på min blogg och även gillat dig på bloglovin!
  http://elinasbokliv.blogspot.se/2012/04/produktiv-mandag.html

  Jag tänkte att jag skulle tipsa dig om böckerna ‘Frost’ och ‘Feber’ av Maggie Stiefvater. Det är spännande böcker som jag läste väldigt fort! Tredje boken finns, ‘För evigt’, men jag väntar med att köpa den tills den kommer i pocket.. men har tänkt låna den från biblioteket så snart jag kan.

  Om jag vann skulle jag vilja ha Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, även om [buzz] också låter väldigt intressant och jag gärna skulle vilja läsa den också!

  Mvh Elina

 9. Jag är med. Har gillat på fb; Anders Nson
  Ett boktips; Grabben i kuvösen bredvid av Jonas Helgesson. Alla bör läsa den för att förstå. Boken ger känsliga tankar men också skratt. Det är en bok som handlar om att vinna över sina svårigheter.
  Om jag vinner önskar jag buzz.

 10. Gillat :) Mitt tips är självbiografiböckerna/triologin av David Pelzer. ”Pojken som kallades Det”, ”Pojken som inte fanns” och ”Pojken som överlevde”.

 11. Jag har gillat på Facebook. :-) Om jag vinner spelar det inte någon roll vilken jag får, har lyssnat på ”Hundraåringen…” men läser den gärna. Det viktiga är att jag inte tidigare läst någon bok i det formatet, excess.
  Mitt tips till dig är: ”Lyckan, kärleken och meningen med livet” av Elizabeth Gilbert och den är en av mina favoriter för den får mig att må bra och den får mig även att vilja resa och upptäcka nya platser och nya kulturer. Jag har läst den två gånger och nästa gång ska jag läsa den på engelska. Om du sett filmen så kan jag bara tillägga att den är väldigt ”amerikaniserad” men i mitt tycke mysig film, men inte mer. Boken är helt klart mycket bättre!
  Jag har skrivit om den här:
  http://ciccisbokblogg.blogspot.se/2010/10/lyckan-karleken-och-meningen-med-livet.html

 12. Jag har delat tävlingen på Face book, anette meg carlsson. En av de bästa böckerna som jag läst är Nördsyndromet av Inger Jalakas, allt du behöver veta om aspergers syndrom. Ett lättläst men välfylld av information om diagnosen Aspergers skriven av en mamma. Jag har inte själv diagnosen men det finns många i vår omgivning som vi ”bör” lära förstå hur de tänker och reagerar för det är från ett helt annat håll. På det sättet får vi en helt annan förståelse för de personer som anses kanske annorlunda eller udda.

 13. jag e med har gillat@ Lindas Linnros
  en bok jag verkligen kan rekomendera är Pojken som kallades det, det är den bästa boken som finns, den har allt, glädje, sorg, hemskhet. En underbar bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s