Flimmer

Flimmer har jag hört väldigt blandade åsikter om sedan den kom ut och jag var väldigt nyfiken på den. Nu är den utläst och här kommer min recension.

Titel: Flimmer
Författare: Anne Holt och Even Holt
Utgivningsår: 2012
Förlag: Pocketförlaget
Finns hos: Adlibris, Bokus, Bokia

En recensionsbok från Pocketförlaget, läs mer här!

Handling:
Boken handlar om den berömda kardiologen Sara Zuckerman som skött sitt arbete felfritt men efter en operation dör plötsligt en av hennes patienter. Där efter dör ytterligare en och anledning visar sig vara att ett chip som opererats in bär ett virus. Inte bara Zuckermans rykte står på spel utan så mycket mer och det blir en spännande jakt på den som står bakom det hela.

Omdöme:
Min första tanke efter att ha läst ut boken är att den känns trovärdig och på så vis intressant. Sjukhusmiljöer är sällan jag kommer i kontakt med i deckare men här får man verkligen en känsla för omgivningen. Det jag stör mig dock är på att jag aldrig riktigt kommer in i boken, den fångar mig aldrig. Förmodligen är den inte tillräckligt intressant för att jag ska fastna och det är trist för jag hade verkligen velat gilla den. Den är också lite svårläst emellanåt, vilket inte gör det bättre.

Mitt betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s