Tävla om Lauren Oliver-paket!

Nu är det dags för tävling här på bloggen! Julkalendern drar igång om mindre än en månad men jag kunde inte riktigt hålla mig so here we go.. i vinstpotten finns ett härligt Lauren Oliver-bokpaket med inte mindre än tre titlar. Ta chansen och tävla om paketet till dig själv eller att ge bort i julklapp!

Titlarna i paketet är:
*Before I Fall
*Delirium
*Pandemonium

OBS! Samtliga tre böcker är på engelska.

Tävlingsregler
– Motivera kort varför just du ska vinna i en kommentar till det här inlägget. Glöm inte att ange e-post så att jag kan kontakta dig om det är du som vinner!

Tävlingen pågår till och med den 18/11 kl. 18.00

Tävlingen är avslutad! Grattis Mari!

22 reaktioner till “Tävla om Lauren Oliver-paket!

 1. Åh direkt jag såg vilka böcker det var kär kände jag ”Ja jag vill vinna” :) Jag vill vinna för det är böcker som jag verkligen är sugen på att läsa och jag har sedan tidigare inte bekantat mig med författaren så dubbelt upp där! :)

  plexiglasbubbla[at]hotmail.com

 2. Hej. Trevlig tävling och det här är verkligen något jag hade velat vinna. Dessa böcker har jag varit intresserad av att läsa länge för jag har läst en hel del positivt om dem. Min e-post är plu03aps(at)msn(punkt)com.

 3. Ååååååh herregud!!! Jag vill så himla gärna ha dessa! Som du vet så har jag redan läst Delirium på svenska och har den hemma. Men jag har funderat länge på om jag ska skaffa den på engelska för att läsa på originalspråk. Där måste den ju vara näst intill ännu bättre! :D Älskade första boken och längtar till januari då den andra kommer ut på svenska, men skulle hemskt gärna vilja läsa den redan nu om det så måste bli på engelska ;D Sen vill jag ju gärna också ha en av mina favoritserier på originalspråk också! :D

 4. Jag vill vinna eftersom detta är böcker jag har velat läsa jättelänge. En kompis till mig sa också att Before I Fall är hennes absoluta favoritbok, så det är klart att jag är nyfiken på den. En annan anledning till att jag vill läsa dessa böcker är för att i alla fall Delirium har fått blandade recensioner så jag vill skaffa mig en egen uppfattning.

 5. Hej! Jag vill gärna läsa dessa böcker för att se om de är något jag skulle kunna läsa med mina elever i engelska. Min adress är louixx [a] gmail.com

 6. Hejhej! Älskar en bra tävling. Har länge velat läsa något från Lauren Oliver, framförallt Delirium, så det skulle vara jätteroligt att vinna dessa. Nås via mejlen på sofie(punkt)lewin(at)hotmail(punkt)com.

 7. Hej! Trevligt med en tävling. Det här var ett bokpaket helt i min smak.
  Jag tycker att jag kan vara värd att vinna för jag har flera gånger lyft upp böckerna i diverse bokhandlar och klickat ner dem i mina virtuella korgar, men de har aldrig följt med ända till kassan av någon anledning trots mitt intresse för att läsa dem. Så därför passar det utmärkt att du nu har tävling om dem. Jag håller tummarna för att det går min väg.
  /Mari
  m_gadell@hotmail.com

 8. Jag är helt ny när det gäller den här typen av böcker. Fastnade för Hungerspelen-trilogin och bara måste läsa fler böcker inom samma genre. Har hört så mycket bra om boken Delirium så det vore väldigt kul att vinna boken :) I vilket fall som helst så kommer den att läsas ;)
  Min e-post är elizabeth_eklund@hotmail.com

 9. Jag vill vinna därför att böckerna verkar interessanta. Jag läste om Before I Fall någonstans på internet för ett bra tag sedan. Ända tills nu hade den fallit i glömska. Böckerna verkar vara väldigt intressanta och jag älskar YA-böcker. Dessutom har Veronica Roth, en förtattare jag tycker om, läst hennes böcker, och det känns som en bekräftelse på att böckerna verkligen är läsvärda.

 10. Åh jag har velat läsa delerium boken (och givetvis fortsättningen) sen den kom ut, men just nu försöker jag dra ner på att köpa så många böcker och försöka läsa lite av mina egna böcker och mitt bibliotek verkar som om de aldrig kommer köpa in delerium så därför hade det varit kul om jag skulle vinna!

  bokparadiset[at]hotmail.com

 11. Vilken trevlig tävling :) Alla böcker jag varit nyfiken på ett tag nu!

  Jag vill vinna det här paketet därför att blotta premissen för Delirium och dess uppföljare får mig att rysa och det myskryper lite i skinnet. En värld där kärlek är olagligt och straffas med döden är en väldigt otäck värld och jag har hört Oliver skriver om detta på ett väldigt övertygande sätt. Before I Fall har också varit på min radar tidigare och det verkar som om författaren skriver om ämnen som kittlar min fantasi. Jag är, som sagt, väldigt nyfiken på denna författare.

  Min e-mail är blogg[at]lacrimamens[dot]com.

 12. Vilken trevlig tävling. Denna genre är lite ny för mig men böckerna verkar bra. Om jag vinner kan jag dela med mig av böckerna till några släktingar i övre tonåren som gillar denna typ av böcker.
  Min e-mail är:lena.westman@telia.com

 13. Jag vill självklart vara med och tävla :) Jag har läst delirium och älskar Olivers sätt att skriva och jag längtar sjukt mycket efter att läsa fortsättningen. Så Delirium skulle vara en perfekt julklapp till min syster, och de andra två till mig själv för att fira att jag har fått ett nytt jobb :)

 14. Så kul att du håller i en tävling och jag vill gärna vara med! :)
  Jag har i för sig redan Delirium hemma (fast har inte läst den än) men jag har ingen utav de andra två, så jag hade tänkt ge Delirium till min kusin i julklapp i stället. Då skulle hon ha blivit glad eftersom att jag vet att hon har velat läsa den länge. De andra två ska jag själv ta och läsa eftersom att det är två böcker jag har velat läsa länge och Lauren Oliver är jag så himla nyfiken på nu :)
  Min e-mail: rebecca.grahn@hotmail.com

 15. Även jag vill vara med och tävla. Det är alltid roligt att upptäcka ett nytt författarskap och dessa böcker verkar väldigt spännande. Att läsa på engelska är en extra bonus och jag längtar galet mycket efter en serie att sluka lika snabbt som ”The Hunger Games”.
  Min mejladress: vastmanlandskan [at] gmail [punkt] com

 16. Hej! Vilket trevligt initiativ! Jag har läst ”Delirium” tidigare och älskade boken och Olivers berättarsätt. Har länge tänkt införskaffa både ”Before I Fall” och ”Pandemonium” så om jag vann skulle jag bli överlycklig. Håller dessutom på att sätta ihop ett YA-paket till min tonåriga lillasyster och ”Delirium” skulle vara ett perfekt tillskott till det – förhoppningsvis gillar hon boken lika mycket som jag gjorde.

  Email: sarasperspektiv[at]hotmail.com

 17. Jag skulle verkligen vilja vinna det här paket, eftersom jag älskar böcker på engelska och skulle behöva några nya bra böcker. Jag har hört att de är bra och vill därför läsa dem

 18. Åh gud vilken bra tävling!
  Jag är så sjuuukt sugen på att läsa dom här böckerna! Har hört så otroligt mycket gott om Lauren Oliver och vill verkligen läsa hennes böcker!
  Jag föredrar att läsa på engelska så det är verkligen ett plus att det är dom engelska böckerna :D

 19. Tävligar måste man ju bara tokälska!
  Böcker som har fått så mycket positiv kritik och som det varit så stor uppståndelse kring måste man ju bara läsa, hur ska man annars kunna känna att man är ”med”?
  Böckerna verkar ha ett lite annorlunda och nytt koncept som uppmuntras skarpt!

 20. Jag hade inte hört talas om dessa, så jag googlade (såklart) och efter att ha klickat runt på diverse bloggar, hemsidor och bokhandlar så Måste jag läsa dem! Hur har jag kunnat missa dem? Så även om jag nu inte vinner tävlingen så har jag i alla fall fått ett superbra boktips! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s