Waiting on Wednesday: De odödligas regler

New WoW

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

Den här boken heter på originalspråk The Immortal Rules och har blivit läst av många redan men i början av juni ges den ut på svenska av förlaget Harlequin. Jag har inte riktigt fastnat för boken än så jag vet inte om jag kommer läsa den eller på vilket språk men en glad nyhet för alla som föredrar översatta böcker.

17909950

Beskrivning:
”I en framtida värld styr vampyrerna.

Människorna är föda.

Och en person kommer att söka efter nyckeln till mänsklighetens räddning.

Allison Sekemoto håller sig vid liv i en vampyrstadsförort. På dagarna letar hon och hennes gäng efter mat. På nätterna är de maten.

Vissa dagar är Allies hat mot dem det enda som driver henne vampyrerna som gjort människor till kreatur som de tömmer på blod. Fram till den natten då hon själv attackeras och blir ett av monstren. För att överleva måste hon lära sig de odödligas regler, inklusive den viktigaste: Får du inget människoblod blir du snart galen.

Men så tvingas Allie fly ut i det okända, utanför stadsmurarna. Hon ger sig i lag med en tärd grupp människor som är på jakt efter en legend ett botemedel mot den sjukdom som dödat nästan hela mänskligheten och skapat de rabiata, de galna varelser som hotar både människor och vampyrer. Och snart måste Allie bestämma sig för vad och vem hon skulle kunna dö för.”

2 reaktioner till “Waiting on Wednesday: De odödligas regler

  1. Åh jag ser riktigt fram emot den här boken! Det är alltid roligt när de översätter ya-böcker till svenska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s