Klar med mitt kaos!

I mitten av mars fick jag nys om en utmaning, Chaos Challenge, som gick ut på att läsa böcker på olika teman och som innehöll olika saker. Det kunde vara allt från att boken innehöll magiska element till att det var två personer på omslaget. Den skulle i alla fall pågå till och med januari men jag kan konstatera nu, drygt tre månader senare, att jag kommit upp i 22 punkter och därav är den avslutad eftersom det krävdes att 20 var avklarade. Härligt! Om ni vill läsa mer om utmaningen eller se vilka böcker jag läste så finns allt det här.

bc3b6cker-17-300x118

Vad gäller årets boktolva går det lite trögare men jag hoppas detta blir bättre under sommarmånaderna. Jag har i alla fall planer på att läsa flera av författarna!

3 reaktioner till “Klar med mitt kaos!

  1. Bra jobbat! Jag kollade in listan, men den verkade inte stämma in på de böcker jag läser över huvud taget, så jag skippar den…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s