Temaläsning – Dystopi

Då har det blivit dags att presentera temat för september månad, dystopier. Jag har ju läst en del dystopier tidigare så det är inget nytt för mig men det finns en del jag inte har läst som jag gärna vill läsa så därför tyckte jag att detta temat skulle passa bra. Jag kommer att ha fem huvudböcker som jag har som mål att läsa ut i september, därefter tillkommer även några bubblare om jag mot förmodan skulle hinna klart tidigare. Böckerna presenterar jag här nedan och vill ni veta mer om dem så är det bara att klicka på bokomslaget så kommer ni till bokens Goodreads-sida.

117359831238294095939131256871817352033

Bubblare:

604384815753977

3 reaktioner till “Temaläsning – Dystopi

  1. Jag vet att dystopier är väldigt inne just nu, men jag skulle nog hellre vilja ha lite utopi-läsning i höstmörkret istället, haha. Jag kan dock tänka mig att läsa Roths böcker, ska försöka se till så det blir av!

  2. The knife of never letting go är bara sååå bra! Prisbelönt med all rätt. Bra att du valt den! Titeln fattar jag inte måste jag erkänna, ändå tilltalar den mig mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s