Friends with Boys

11389398Maggie är ny på high school, eller ny i skolan överhuvudtaget då hon fått hemundervisning i många år. Hon har inga vänner men en dag sätter sig Lucy och Alistair vid hennes bord och det är början på något. Sedan hennes mamma försvann håller dessutom hennes bröder ett extra vakande öga på henne och det kanske behövs eftersom hon verkar ha ett envetet spöke efter sig.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av det här seriealbumet men jag gillade det. Jag gillade designen på det, de räfflade kanterna och historien. Det känns som en story många kan känna igen sig i, i alla fall delvis.

Att ett spöke var en del av berättelsen kan jag tycka är på både gott och ont. Till en början känns det väldigt overkligt och som att det inte hör hemma där men samtidigt gav det en liten twist till storyn.

Om ni gillar seriealbum är detta ett jag varmt kan rekommendera!

Mitt betyg: 4/5

Författare: Faith Erin Hicks
Utgivningsår: 2012
Förlag: First Second
Utläst: 20 juli 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus | The Book Depository

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s