Bokmässan 2015

I torsdags var vi och besökte bokmässan i Göteborg men av någon anledning har jag inte hunnit skriva något förrän nu. Jaja, det blir så ibland! Vi kom dit vid 11-tiden och då var det precis lagom med folk. Jag hade oroat mig lite över att gå med barnvagnen inne på mässan men det var absolut inga problem så ja, även om det kostar lite extra att åka dit på torsdagen blir det nog så kommande år för min del.

Det blev besök i de obligatoriska montrarna, lite allmänt strosande och en kik på övervåningen innan vi tyckte att vi var klara och vi körde vidare mot IKEA. Det blev en del köp, både till mig och till Charlie, men de visar jag imorgon så håll tillgodo. Charlie fick även hälsa på Akademibokhandelns maskot Acke och det tyckte nog han var det roligaste av allt.

20150924_112906 20150924_123443 20150924_124313 charliebokmassa

2 reaktioner till “Bokmässan 2015

  1. Trevligt! :D Ja, jag är på väg hem från mässan nu och jag hade inte velat vara där med en barnvagn idag! :/ hua! Väldigt mycket folk, men väldigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s