Tävla om ”Kåda” av Ane Riel!

Eftersom Modernista skickade ut ett extra exemplar av ”Kåda” av Ane Riel har jag fått äran att tävla ut det ena. Boken har bland annat vunnit Glasnyckeln 2016, ett pris för årets bästa Skandinaviska kriminalroman.

Handling och beskrivning:
Det är inte alltid så lätt för Liv att förstå sin omvärld. Då är det tur att hon har en pappa som Jens, som är så duktig på att förklara allting: Varför mamma blivit så stor att hon inte kan lämna sovrummet, varför man inte ska gå i skolan. Och framför allt varför man måste döda farmor…

”Kåda” är en mångbottnad spänningsroman. Men det är samtidigt en roman om lojalitet och om rädslan för att förlora det man har. Ane Riel berättar genom flera röster om en familj i sönderfall och om tragedin som fått livet att krackelera.

Tävlingsregler
– Berätta om den bästa boken du har läst hittills i år och varför just den är den bästa. Glöm ej att ange en giltig e-postadress.

Tävlingen pågår till och med 12/11 kl. 19.00

OBS! Endast tävlanden med svenska postlådor.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS LEENA!

8 reaktioner till “Tävla om ”Kåda” av Ane Riel!

 1. Vill inte vinna men säga till alla andra, tävla! Läser den nämligen just nu och den är så spännande och overkligt verklig och ger dysfunktionaliteten ett ansikte, att jag säger bara oj. Läsläsläs även om du inte vinner!

 2. Jag är gärna med och tävlar om denna, verkar hur spännande som helst.
  Bästa boken jag läst i år är nog The Hate U Give av Angie Thomas. Den är framför allt så bra för att den lyfter upp problematiken med polisbrutalitet i USA men framför allt för att den gör det på ett så varmt sätt. Det är nämligen också en berättelse om kärlek och otroligt starka familjeband.
  Min mailadress är plu03aps@msn.com

 3. Förföljare av Nora Roberts

  Det är alltid trevligt att läsa Roberts böcker. Solid läsning, underhållande och spännande story. Jag tycker ofta att huvudkaraktären, hens setting och situation är väldigt intressant i Roberts böcker. Det gäller även i den här boken. Coolt att hon är fotograf liksom, och det är hemskt men spännande att läsa om karaktärens bakgrund och historia. Roberts är verkligen duktig på att skapa verklighetstrogna karaktärer i sina böcker. 

 4. Den bästa i år är boken Härskarteknik den fula vägen till makt av Elaine Eksvärd. Den ger tips på hur man ska bemöta människor som utnyttjar talets gåva som makt för att få sin vilja fram och för att alltid gå vinnande ur en diskussion.
  /Eva A
  e-albin@hotmail.com

 5. Den bästa bok jag läst hittills i år är ”Ängelns lek” av Carlos Ruiz Zafón, den andra boken i hans makalösa serie som utspelar sig under första halvan av 1900-talet i Barcelona. En modern klassiker! En oerhörd läsupplevelse! Redan den första boken var mycket bra men röjde en viss nedlåtande kvinnosyn som är som bortblåst i ”Ängelns lek”. Dessutom märks tydligt en berättarteknisk och stilistisk mognad. En historisk roman, en äventyrsbok, en krim noir, en familjekrönika, en kärleksroman, en ”Måste”-bok för bokälskare då den (liksom hela serien) handlar om författare, böcker och bokhandlar och med inslag av magisk realism och det övernaturliga. Allt finns i denna bok!

 6. Älskar: En tryckare på Blue Moon Bar: Samlade krönikor av Hanna Hellquist! Alla borde läsa den! Så bra!

 7. Munken som sålde sin Ferrari av Robin Sharma. Såå tänkvärd och givande bok. Den går direkt i i själen och ger ett nytt perspektiv på tillvaron.

 8. Hej. Självklart är jag med och tävlar!

  Den bästa boken hittills i år har varit Vända världen rätt av Jennifer Niven. Den är både varm, hemsk, romantisk och sorglig samtidigt och man grips verkligen av berättelsen. Ett hett tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s