Helgfrågan v.4

Fredag och helgen stundar! Först tänkte jag dock besvara helgfrågan hos Mia som lyder;

Vilken bok har fått ditt lägsta betyg?
Oj, sådant kommer jag ju inte ihåg. Jag vet att böcker jag inte läst färdigt har fått ettor av mig på Goodreads och där finns bland andra Svart som natten av Ann Cleeves, Mig äger ingen av Åsa Linderborg, Pappas lilla flicka av Elizabeth George och Som jag bäddar får jag ligga av Ebba Lovin. Den sista är nog allra värst men de andra tre är det säkert många som höjer på ögonbrynen över.

Vilken tv-serie tycker du är riktigt bra?
Det finns ju galet många men en favorit där jag precis sett andra säsongen är The Crown. Den handlar om drottning Elizabeth II då hon kröns till drottning och framåt. Man får se skandaler i kungahuset, hur Elizabeth tacklar sin roll och mycket mer. Det kanske inte låter så väldigt spännande men det är det! Riktigt bra gjord dessutom och hon som spelar Elizabeth är riktigt grym.

4 reaktioner till “Helgfrågan v.4

  1. Svart som natten & Pappas flicka har jag påbörjat men inte tagit mig lång i innan jag stängde böckerna och de hamnade tillbaka i olästhögen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s