Giant Days, vol 1 av Allison, Treiman och Cogar

Susan, Esther, and Daisy started at university three weeks ago and became fast friends. Now, away from home for the first time, all three want to reinvent themselves. But in the face of handwringing boys, “personal experimentation,” influenza, mystery-mold, nu-chauvinism, and the willful, unwanted intrusion of “academia,” they may be lucky just to make it to spring alive. Going off to university is always a time of change and growth, but for Esther, Susan, and Daisy, things are about to get a little weird.

Det här var egentligen en riktig chansning från min sida. Jag har läst en del olika seriealbum med väldigt varierande betyg. Jag visste absolut ingenting om den här serien MEN så läste jag någon recension (och fastnade för de färgglada omslagen) så jag beslöt mig för att prova. Och det gjorde jag rätt i!

Tecknarstilen är helt okej, varken bu eller bä. Jag gillar den. Jag gillar även färgerna. Handlingen kretsar kring tre tjejer som precis börjat på universitetet, vilket jag kan relatera till. Det var i och för sig tio år sedan nu men man blir nästan lite nostalgisk. Det är mycket snack om fester, vänskap, kärlek och allt där emellan och jag gillar det. De tre tjejerna är dessutom väldigt olika, men har ändå lyckats hitta något som håller ihop dem.

Jag ser fram emot att läsa fortsättningen i den här serien men vi får se lite när det blir!

Mitt betyg: 4/5

Författare: John Allison
Illustratör: Lissa Treiman
Färger: Whitney Cogar
Utgivningsår: 2015
Förlag: BOOM! Box
Utläst: 13 mars 2018
Finns hos: Adlibris | Bokus | Book Depository

En reaktion till “Giant Days, vol 1 av Allison, Treiman och Cogar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s