Helgfrågan v.18

Så var det helg igen! Idag händer nog inte så mycket men imorgon ska vi dra igång renoveringen av Charlies rum. Det ska bli SÅ roligt! Jag tänkte i alla fall besvara veckans helgfråga och denna veckan undrar Mia;

Vad tycker du? Är det viktigt att kommentera?
Hm, ja men det tycker jag nog. Givetvis ska man inte kommentera en massa strunt, utan det ska vara relaterat till inlägget – annars kan det vara. Man kan inte heller förvänta sig besökare och kommentarer om man inte själv gör detsamma.

Vad läser du nu?
Det kan man undra! Jag lyssnar på Det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan och läser fortfarande (!!) Vicious av V.E. Schwab på min Kindle. Vicious är absolut inte dålig men jag är i en enorm lässvacka just nu plus att jag väljer fysiska böcker och ljudböcker framför Kindlen för tillfället. Sånt är livet ibland!

3 reaktioner till “Helgfrågan v.18

  1. Blir mer liv i bloggandet med kommentarer, gillar det verkligen, både att ge och få. Försöker lämna kommentarer hos nästan alla vid bokbloggsaktiviteter som t.ex helgfrågan, om så bara något litet men välment. Skulle verkligen vilja bli bättre på att kommentera andras recensioner därutöver, skulle kunna bli ett intressant utbyte kring hur man uppfattat böckerna och ge andra infallsvinklar. Men lär väl då få bortprioritera någon av ”aktiviteterna” till förmån för detta. Tål att tänka på. :) (http://ibokhyllan.blogspot.se/)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s