Helgfrågan v.29

Nu väntar helg igen och det är dags för helgfrågan. Det är samma frågor som senaste veckorna eftersom Mia kör ”sommaredition” och såhär lyder dem;

Vad läser du nu?
Jag läser Vildkatten av Sigge Stark, som är en del av min sommarkurs inom romance. Det är den sista boken jag måste läsa i sommar så jag är rätt nöjd med det men samtidigt lockar den inte mig särskilt mycket. Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen inte att min läslust ska försvinna helt med den!

Bonusfråga: Har du något resetips?
Förra veckan tipsade jag om Montenegro. Denna gången tänkte jag tipsa om Santorini, Grekland. En helt fantastiskt fin ö med minnesvärda solnedgångar och en av de bästa resorna vi gjort tillsammans. Det var 2013 vi åkte dit, vi hyrde bil och åkte på flera utflykter runt om på Santorini. Vi besökte städer och byar, åt mycket god mat, shoppade och besökte även populära och inte så populära stränder. Hotellet låg dessutom precis vid havet och det var så härligt att äta frukost med stranden som utsikt. Santorini är bland annat känt för sina solnedgångar och vita fasader.

12 reaktioner till “Helgfrågan v.29

  1. Rligt att du plockat upp Sigge Stark! Läste något av henne när jag var barn. Tål hon att läsas i dag?

    1. Ärligt talat tycker jag inte särskilt bra om boken och den har dödat min läslust lite men jag hoppas den kommer tillbaka!

  2. Santorini tillhör mina drömresmål. Trots många resor till Grekland har vi inte varit där. Min farbrors ex-svärfar Spyridon Marinatos var den som gjorde utgrävningarna där som jag väldigt gärna skulle vilja se.

  3. Jag har varit på två av öarna i Grekland, Kos och Kreta. Men jag tyckte verkligen inte om maten så jag levde på grekisk sallad.

  4. Santorini ser fint ut. Länge sen jag var i Grekland nu. Låter kul med sommarkursen även om romance inte riktigt är min kopp te numera, men läste en del i ungdomen ;)

  5. du kommer att längta efter något att läsa efter Stark! fint resmål du tipsar om

  6. Fina Greklandsbilder! Och det får vi väl hoppas att boken inte sänker läslusten för dig. ;)
    (http://ibokhyllan.blogspot.com/)

  7. Det ser trevligt ut i Grekland också. Låter trevligt med sommarkurser. Just i år orkade jag inte. Har dock läst många i historia och Romancekursen har jag läst.

  8. du har väl läst boken om Sigge Stark:
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2015/12/en-beromd-varmlandsk-forfattare.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s