Min nya kvällskompis

Jag fick ju hem min Storytel Reader för ett tag sedan och sedan dess har den verkligen blivit som en kompis, eller en trogen följeslagare. Jag har läst otroligt mycket på den för att upptäcka alla för- och nackdelar den eventuellt kan ha och den är super på kvällen framför allt. I stället för att hålla en tung bok i sängen när man är trött plockar man bara upp readern så är problemet löst.

Det bästa med den just nu är möjligheten att få tag på och läsa nyutkomna böcker. Till min Kindle och min Letto måste ju böckerna köpas men här kan man välja och vraka så länge man har ett abonnemang. Det sämsta skulle jag säga är batteritiden. Det kanske är något som är under utveckling, vem vet.

Snart kommer en ny Storytel Reader-video så håll utkik!

5 reaktioner till “Min nya kvällskompis

  1. Är böckerna dina när du har läst dem, eller så att säga leasar du dem ett tag?

  2. älskar min lilla iPad, kan ju ladda ner biblioteksböcker gratis :)

    1. Jo, det funkar också men läsplattan är mycket, mycket lättare att hålla i och har dessutom ljus som passar för läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s