Mysbelysning i hyllan

Jag har länge funderat på någon typ av belysning i min bokhylla men inte kommit mig för att göra något åt det, förrän nu. En kompis till mig skickade nämligen en reklambild till mig från Netto där de för ett par veckor sedan sålde superfina ljusslingor med LED-lampor. Jag köpte en slinga med rådjur till Moas, fladdermöss till Charlies och så hängande löv till bokhyllan. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt från början men det blev i alla fall väldigt mysigt.

En reaktion till “Mysbelysning i hyllan

  1. Åh vad mysigt! Längtar tills jag flyttar hemifrån och kan ha en redig bokhylla med massa böcker och ljus osv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s