Helgfrågan v.17

Så var det snart dags för helg igen och jag tänkte svara på helgfrågan inne hos Mias bokhörna.

Vad tycker du om nomineringarna (Årets Bok 2019)? Var det rätt böcker? Vilken bok saknade du??
Jag tycker väl överlag att det var ganska tråkiga nomineringar. Som jag skrev igår hade jag läst en, hade en i bokhyllan och var nyfiken på kanske två. De andra har jag inte ens tittat åt och kommer inte att läsa men vi har ju alla olika smak och det kan inte passa alla hela tiden.

Bonusfråga: Hur många av dessa har du läst?
Ja, en då. Det som göms i snö av Carin Gerhardsen.

5 reaktioner till “Helgfrågan v.17

  1. Har inte läst en enda, och engagerar mig inte så värst i Årets bok. Är nog inte så folklig i mina bokval, väljer böcker ur andra genrer i första hand, genrer som inte kommer med i sådana här nomineringar. Smaken är som sagt olika, och tur är väl det! :)

  2. Jag har också bara läst en av böckerna, Silvervägen, och är inte heller intresserad av resten. Jag verkar vara lite ur synk med bokvärlden ;)

  3. Har läst några och en finns oläst i bokhyllan och så är det några till som jag är lite nyfiken på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s