Grattis Potter!

Idag är det 31 juli och ingen mindre än självaste Harry Potters födelsedag. De flesta Potter-nördar har förmodligen koll på detta! Tidigare i år var jag väldigt sugen på omläsning av böckerna men det får faktiskt vänta lite. Jag har lite annat att ta mig igenom men jag kan åtminstone gratulera Harry på födelsedagen och visa lite bilder från vår resa till studion utanför London 2012.

Om ni inte har varit där kan jag varmt rekommendera ett besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s