Nytt från Kepler – Spegelmannen

Äntligen kommer det nytt från Lars Kepler, eller i alla fall inom en snar framtid. I oktober dyker Spegelmannen upp, den åttonde boken om Joona Linna, och jag är minst sagt förväntansfull. Den senaste boken i serien, Lazarus, kom hösten 2018 och var en av de böcker jag gav full pott det året.

Ser ni också fram emot fortsättningen på serien?

Foto: Ewa-Marie Rundquist

3 reaktioner till “Nytt från Kepler – Spegelmannen

  1. Det är verkligen en spännande resa, att följa med Joona Linna i hans resonemang när han försöker tänka sig in i förövarnas psyken i sin kamp mot brottslingen. Keplers böcker ger läsaren en ny dimension i fantasin där man utmanas till att tänka ” ett steg längre” än man är van vid, och att se vad som kan hända när man låter sin fantasi lösa ett problem. Det ger mersmak..!

  2. Det är verkligen en spännande resa, att följa med Joona Linna i hans resonemang när han försöker tänka sig in i förövarnas psyken i sin kamp mot brottslingen. Keplers böcker ger läsaren en ny dimension i fantasin där man utmanas till att tänka ” ett steg längre” än man är van vid, och att se vad som kan hända när man låter sin fantasi lösa ett problem. Det ger mersmak..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s