Helgfrågan v.30

Det är fredag, och även dags för helgfrågan som denna vecka lyder;

Vad läser du?
Jag är just nu med i The Reading Rush och läser där ”The Invisible Man” av H.G. Wells. Jag har denna vecka pausat i ”Bergens stjärnor” av Jojo Moyes samt ”Cress” av Marissa Meyer som är de böcker jag annars läser och kommer fortsätta med på måndag.

Vad läser ni?

6 reaktioner till “Helgfrågan v.30

  1. Den osynlige mannen läste jag för många herrans år sedan. Jag minns att det inte var så kul för honom att vara osynlig.

  2. Den H.G. Wells vill jag ju läsa, men blev förvånad att den inte fanns på biblioteket. Lånade en novellsamling istället. Alla Wells noveller är väl inte direkt toppen i den, men lyckas kanske komma igenom volymen så småningom… om det inte fanns så mycket annat som lockade mer, vilket det gör just nu. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s