Bokmässan 2022

Om en vecka är Bokmässan 2022 i full gång! Ska ni dit? Jag kommer absolut att åka dit, både för studier/jobb men även privat och jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite av det som intresserar mig de olika dagarna. De flesta har säkert sitt program klart för sig men alltid kan man inspirera någon eller ge tips om seminarium som missats. Mina tips kommer i alla fall de närmsta dagarna så kika in om ni är intresserade.

Förutom det vanliga programmet kommer jag även att delta på lite spännande mingel och andra saker runt omkring mässan. Om ni vill följa mig under mässhelgen kan ni kika in här men även på min Instagram där jag uppdaterar direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s