5 tips inför Bokmässan

Nu är det bara några dagar kvar till årets bokmässa. Hur många ska dit? Jag har tidigare tipsat er om scen- och seminarieprogram under lördagen och söndagen och nu tänkte jag ge er 5 bra tips inför ert besök på mässan.

*Vattenflaska och Alvedon! Det kommer att vara varmt inne på mässan, det är torr luft och väldigt lätt att få huvudvärk så drick, drick och ta en värktablett om det behövs. Att gå inne på mässan med huvudvärk är verkligen inget att rekommendera.

*Att ha med en ryggsäck till alla nya böcker som kommer att köpas är mycket bättre än att gå runt med alla påsar runt handleden. Vissa har med sig rullväskor och det är också smidigt men inte lika smidigt för alla andra på mässgolvet eftersom det är mycket folk och trångt.

*Sköna skor. Att ha sköna skor på sig en dag som denna är A och O. Det blir mycket steg under en dag och dessutom står man upp nästan hela tiden.

*Powerbank rekommenderas. Om du vet med dig att du har sämre batteri på din telefon och kommer att fotografera och filma mycket rekommenderar jag att plocka med en powerbank så slipper du stå där med 0% batteri.

*Gå in med mycket tålamod. Det kommer att vara köer, det kommer stå folk i vägen, det kommer vara väntetid till vissa saker. Det är bara så det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s