I min brevlåda #8

Denna veckan har det kommit en hel del böcker i brevinkastet men jag köpte också några nya när jag var på Pocketshop i Göteborg. Här är dem;

Läsdagboken hittade jag på Pocketshop och hade annars tänkt beställa. En klassisk liten bok där man kan skriva om böckerna man läser, kortfattat.

Jane Eyre av Charlotte Brontë kommer också från Pocketshop och egentligen tänkte jag inte köpa den men eftersom jag har läst så himla dåligt med klassiker tänkte jag att det var på tiden.

Sommaren jag blev vacker och Ingen sommar utan dig av Jenny Han är recensionsex från Ponto Pocket. Jag har hört ganska mycket om dessa och jag är galet nyfiken!

Jellicoe Road av Melina Marchetta har ju blivit hyllad till skyarna och självklart är även jag nyfiken. Boken är ett recensionsex. från X Publishing och jag är alldeles snart klar med den. Mina tankar och recension kommer imorgon, på recensionsdatumet.

Switched av Amanda Hocking är det sista köpet från Pocketshop och den har jag varit galet sugen på länge. Om inte annat älskar jag omslaget på samtliga böcker i den här trilogin men just Switched är snyggast. Hoppas den är bra!

Alltid du av Pernilla Alm är ytterligare ett recensionsex. från Printz Publishing. Jag har inte hört jättemycket om denna men jag hoppas jag gillar den!

Given fick jag genom Booked nu i veckan och är skriven av Sam Lipsyte. Jag vet egentligen inte alls vad den handlar om men ska bli spännande.

Vad har ni fått hem för spännande denna veckan?

5 reaktioner till “I min brevlåda #8

  1. Min lilla beställning från adlibris kom med Blomsterspråket av Vanessa Diffenbaugh och Drömbokhandeln av Laurence Coss’e .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s