De sju dödliga synderna

Jag tänkte köra som så många andra, De sju dödliga synderna, som jag tror kommer från Schitzo-Cookie’s blogg från början. Hon har i sin tur sett det på YouTube!

1. Girighet: Vilken är din dyraste bok? Vilken är din billigaste bok?
Oj, ska man hålla koll på det. Jag har inte köpt någon bok som varit extremt dyr! De nyaste inbundna ligger väl mellan 159-189 kronor och det är väl dyrast för mig. Billigast var ett gäng pocket som jag köpte på Tradera. Fyra stycken för 10:- + portot.

2. Vrede: Vilken författare har du en kärlek/hat- relation med?
Jag måste tyvärr svara Dan Brown här! Dels för att hans första fyra böcker höll en riktigt hög nivå och så kom den femte – not so good. Men också på grund av att han släpper böcker så himla sällan och det hinner gå 4-5 år mellan dem. Jag vill inte vänta så länge!

3. Frosseri: Vilken bok har du slukat om och om igen utan någon skam överhuvudtaget?
Ingen alls faktiskt! Jag har bara läst om en enda bok så jag har inte så mycket att komma med här.

4. Lättja: Vilken bok har du struntat i att läsa klart pga lathet?
Ingen där heller!

5. Högmod: Vilken bok pratar du ofta om för att framstå som en intellektuell läsare?
Haha, ja det får väl bli den enda klassikern jag har läst då – Thérèse Raquin.

6. Lust: Vilka egenskaper tycker du är mest attraktiva för en manlig eller kvinnlig karaktär?
Oj, vad svårt. Jag tycker om starka kvinnor som mer än gärna gör skitgörat själva och jag tycker om män som visar en hård sida utåt men innerst inne är en liten charmknutte. Känns som ganska vanliga karaktärer i böcker!

7. Avund: Vilken bok skulle du helst få som present?
Just nu skulle jag bli väldigt glad för ”Nattens Cirkus”!

Länka gärna om ni också har gjort den – alltid roligt att få läsa andras svar :)

3 reaktioner till “De sju dödliga synderna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s