Dag 16 – Favorittjej från en bok

Den här frågan är ungefär lika knepig och har i princip lika många kandidater som den häromdagen som handlade om favoritkille. Trots lite väl mycket tjat måste jag nog välja Vanessa i Engelsfors-trilogin. Jag fastnade för henne redan i första boken och egentligen vet jag inte riktigt varför. Andra som också är intressanta är Ruth Galloway från Elly Griffiths böcker, Lena i Systrar i jeans-serien eller Taylor i Jellicoe Road.

En reaktion till “Dag 16 – Favorittjej från en bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s