Bokbloggsjerka 13-16 juli

Nu är det fredag igen, går inte veckorna väldigt snabbt? Dags för jerka igen i alla fall och denna veckan lyder frågan;

Recenserar du alla böcker du läser?

Ja, det gör jag om jag inte har någon väldigt bra anledning att inte göra det. Tanken med bloggen är ju delvis att det ska funka som en läslogg och då hade det inte blivit bra om jag hoppade över vissa böcker. Dessutom är det ju en bokblogg som jag vill hålla levande så jag ser ingen direkt anledning att inte recensera alla böcker jag läser. Hur gör ni?

11 reaktioner till “Bokbloggsjerka 13-16 juli

  1. Jag recenserar också alla böcker jag läser, det blir som ett sätt att… Komma ihåg böckerna jag läst och verkligen förstå (eller vad man ska säga, jag kom inte på något bättre ord eller uttryck för tillfället) vad jag tycker om dem!

  2. Hittills har jag skrivit om alla böcker jag läst sedan jag startade bloggen och målet är att fortsätta så.

  3. Jag är så ny ännu, så jag har inte recenserat alla böcker som jag har läst sen jag startade med bloggen, men jag ska försöka bli bättre på det. :)

  4. Jag resonerar precis som du. Mest kommer jag skriva någon rad om varje bok för min egen skull. Så man minns varför man läste boken och vad man tyckte om den.

  5. Min riktlinje är att alla böcker jag läser ut skall få ett inlägg skrivet om sig. Fackböcker och böcker jag inte läser ut skriver jag dock inte om.

  6. Jag resonerar som du, men ibland är det väldigt svårt att skriva om vissa böcker, tycker jag. Det behöver inte betyda att de är dåliga, men man hittar inget att gå på, liksom.

  7. Samma för mig. En läslogg fungerar bäst om man skriver in alla böcker man läst, sedan kan det ju hända att jag glömmer ibland.

  8. Jag recenserar alla nya böcker jag läser, men ifall det är någon ”gammal” bok som jag läser om för nöjes skull så brukar jag inte recensera den :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s