Eldfloder

Titel: Eldfloder
Författare: Elin Holmerin
Utgivningsår: 2009
Förlag: Bombadil Publishing
Finns hos: Adlibris

Ett recensionsexemplar från författaren, stort tack!

Handling:
Martin Svarthamn hade bestämt sig, han skulle ta sig en fru i den lilla staden för att få en avkomma. Han hittar Emelie som föder sonen Edwin och allt är frid och fröjd tills Martin visar en annan sida av sig själv, där han allt mer påminner om ett monster. Martin börjar slå Emelie och Edwin växer upp och ser detta och är samtidigt rädd att han en dag ska förlora sin mor.

Omdöme:
I och med att man fick läsa boken ur fleras synvinklar var det enklare att förstå både Martin och Emelies handlande men samtidigt kunde jag inte låta bli att bli förbannad. Ett tag var det nästan som att jag ville kasta den i väggen och skrika åt dem, ta tag i öronen och skaka huvudet lite, haha. Jag gillar språket men jag fastnar tyvärr inte för någon av karaktärerna, inte ens för Emelie.

Själva historien i sig känns inte heller helt lockande då det är mer familjedrama än fantasy, vilket jag verkar ha missförstått från början men kul att ha läst den ändå.

Mitt betyg: 2/5

En reaktion till “Eldfloder

  1. Har glömt att säga att jag gillar hur du visar böcker du läst. Lägger dem lite här och där i någon miljö. Fint. Jag har börjar härma dig;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s