Om du bara kunde se mig

Jag är nog en av få som varken har läst eller sett filmen ”P.S. Jag älskar dig” men på sistone har jag blivit lite nyfiken på Cecelia Ahern. Jag fick då ett tips om denna boken och här kommer min recension av den.

Titel: Om du bara kunde se mig
Författare: Cecelia Ahern
Utgivningsår: 2011
Förlag: Bazar Förlag
Finns hos: AdlibrisBokiaBokus

Ett recensionsexemplar från Bazar Förlag, stort tack!

Handling:
Elizabeth Egans arbetar som inredningsarkitekt och har adopterat sin systerson Luke då hennes syster aldrig har visat något som helst intresse i sonen. Hon är också väldigt pedantisk och kontrollerande, något som hon tror skyddar henne från barndomsminnen hon helst vill glömma. En dag dyker dock Ivan upp, en låtsasvän till Luke och hela Elizabeths liv ställs på ända.

Omdöme:
Jag förväntade mig mer av den här boken! Eller kanske inte mer, men något annat. Tyvärr känner jag ingenting särskilt för Elizabeth utan irriterar mig mest på hennes beteende gentemot Luke, som borde ha det svårt nog, och hennes överdrivet pedantiska och paranoida sida. Hennes två arbetskamrater kan jag dock se klart framför mig, särskilt Poppy. Vilken kontrast med de två på ett kontor!

Ivan och Luke är väl egentligen de två som gör boken lite mer intressant och det är lite synd att, framförallt, inte Luke är med mer. Han finns ju alltid där liksom men egentligen får man inte veta jättemycket om honom.

Nja, ingen jag rekommenderar vidare men nu har jag i alla fall läst något av Ahern!

Mitt betyg: 2/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s