Top Ten Tuesday #22 – Beach Reads

Det är tisdag och ni vet väl vad det innebär? Top Ten Tuesday! Veckans tema är strandläsning och jag ska därför skapa en topplista med mina tio favoritböcker som lämpar sig för stranden.

toptentuesday

1. Nya kontakter av Sophie Kinsella är en lättsam och mycket bra chick lit som jag kan rekommendera varmt. Här finns min recension av boken om ni är nyfikna.

2. Om vi spinner vidare på i princip samma genre så jag kan även rekommendera 50 sätt att träffa den rätte av Lucy-Anne Holmes. Min recension av den hittar ni här.

3. Spänning gillar jag själv på stranden eller vid poolen och då kan jag rekommendera Dan Brown och främst Änglar och Demoner.

4. Jellicoe Road av Melina Marchetta är en av mina favoritböcker och den passar bra att läsa när som helst och vart som helst. Om ni vill läsa min recension av den så finns den här.

5. Om man känner att man legat och slappat för länge och vill börja röra på sig kan jag rekommendera Martina Haags bok Heja, heja som är enormt peppande. Recension här.

6. Fifty Shades of Grey av E.L James är också en sådan bok som jag kan rekommendera vid diverse tillfällen. Jag vet många som har haft den som strandbok så varför inte? Läs min recension här.

7. Babbeldrottningen av Meg Cabot är lättsam, avkopplande läsning i solstolen. Min recension finns här.

8. Rosengädda nästa! av Emma Hamberg var en ganska mysig bok om olika relationer. Den kan säkert passa bra i sommarsolen. Min recension av boken finns här.

9. Om man inte känner för att läsa en hel bok kan jag t.ex rekommendera Malin från Skaftnäs av Malin Wollin som är en samling av hennes bästa krönikor. Väldigt rolig om inte annat! Recension här.

10. Även noveller kan man läsa så man hinner bada mellan varven. Då kan jag t.ex rekommendera Mamma försökte av Jens Lapidus. Min recension av den boken finns här.

4 reaktioner till “Top Ten Tuesday #22 – Beach Reads

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s